Tervetuloa Drac-mopojen maailmaan!

DRAC on todellinen uutuustuote Suomen markkinoille !Drac-kuvasto_2016

DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella.
DRAC mallisarja koostuu nyt kuudesta mallista;
Enduro RS, Supermoto RS, Supermoto Special EditionSupermoto PRO, Supermoto X ja AllRoad.

Moottoreiksi olemme valinneet kaikkiin Draceihin arvostetun Minarelli AM6 moottorin, sen luotettavuuden ja huoltoystävällisyyden takia. DRACien varustelussa on käytetty arvostettuja alihankkijoita kuten Koso, Galfer, Dellorto, Tecnigas, Polisport, J.Juan, R16V ja Morad mallista riippuen. Kaikissa Draceissä on lisäksi vakiona tuning-design, satin kromi pakoputket, lukittavat bensatankin korkit, LED vilkut ja ”carbon look” -peilit molemmin puolin.

DRAC -pyörillä on kahden vuoden tehdastakuu. 

PRO meininkiä - valitse sinäkin DRAC !

Klikkaa ylläolevaa kuvaa, näet vuoden 2016 esitteen!

Seuraa meitä myös:    Facebook-logo  Instagram-logo

DRACit valmistaa espanjalainen tunnettu Rieju tehdas, joka on yksi Euroopan suurista vaihteellisten mopojen ja moottoripyörien valmistajista.
Filosofiana on ollut rakentaa DRACistä vaihteellinen mopo, johon on valittu niitä komponentteja ja alihankkijoita, joiden ”tuning-kisahenkinen” tuotevalikoima kiinnostaa erityisesti racing-henkisiä kuskeja.

Riejun historia on pitkä. Perheyhtiö perustettiin jo vuonna 1934, jolloin Rieju aloitti polkupyörien varusteiden tuotannon.
Vuosien varrella mukaan tulivat niin polkupyörien, kuin mopojen ja moottoripyörien valmistus. Ensimmäinen 38cc mopo valmistettiin jo v. 1945 ja ensimmäinen 175cc moottoripyörä tuli ulos tehtaalta vuonna 1953. Rieju on vuosien saatossa niittänyt myös mainetta tukemalla 2000-luvulla nuoria kisakuskeja järjestämällä oman Rieju Supermotard Cupin.

DRAC on PRO !

Lataa tästä DRAC käyttöohjekirja! 

Seuraa meitä myös:  Facebook-logo  Instagram-logo