Tervetuloa Drac-vaihteellisten maailmaan!

Suomen myydyimmässä Supermotossa eli DRAC-mopossa on asennetta jo valmiina.
Mutta aina voidaan asioita tehdä toisella tavalla, tehdä enemmän yksilöllistä, tehdä jotain mitä ei muilla ole.  DRAC TUNING HAASTE 2020 on täällä!

DRAC TUNING 2020 -aktiviteetissa kilpaillaan kauden makeimmin rakennetusta DRAC Supermotosta, jossa tuomaristo on Supermotoista kiinnostuneet ja Supermoto-kuskit, eli Te.Tämä haaste kannattaa ottaa tosissaan, sillä elokuussa Te äänestätte kenen DRAC on kauden kuumin. Tämän Supermoton rakennustarina julkaistaan BIKE-lehdessä kilpailun päätyttyä ja voittajan ollessa selvillä.

Kauden aikana palkitaan ihan satunnaisin perustein Instaan drac_mopot lähetettyjä tuning-luomuksia. Kannattaa olla aktiivinen ja lähteä mukaan kisaan. 

Tuning, tuunaus, tarkoittaa alun perin hienosäätöä eli ajoneuvon  ominaisuuksien hiomista, parantamista. Mopon rakentamista.
Tässä kisassa ei haeta viritettyjä mopoja, eikä katulaitonta aktiviteettia, vaan niitä ajatuksella ja harkinnalla hienoiksi rakennettuja menopelejä. Kuvat jotka kuvaavat katulaitonta toimintaa, eivät tule julkaistuksi.

Ei kun ideoimaan omaa mopoa, tuumasta toimeen ja seuraa instaa @drac_mopot!

Drac-kuvasto_2020

Klikkaa ohessa olevaa kuvaa, näet vuoden 2020 esitteen! 

Seuraa meitä myös:    Facebook-logo  Instagram-logo 

DRAC on Suomen myydyin Supermoto !

Dracien myynti Suomessa alkoi vuonna 2015 ja jo seuraavasta vuodesta lähtien DRAC on ollut Suomen myydyin ja halutuin Supermoto. Vuonna 2019 DRAC jatkoi voittokulkuaan olleen jälleen paalupaikalla markkinajohtajana (ensirek 1-12/2019).
DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella.
DRAC mallisto koostuu seitsemästä mallista; Supermoto RX Low, Supermoto RS Special Edition Low, Enduro RX, Supermoto RX, Supermoto RS, Supermoto PRO sekä Supermoto PRO 125 Racing Edition. Värit mukaan lukien vaihtoehtoja on yhteensä 10 erilaista upeaa DRACiä.

Moottoreiksi olemme valinneet kaikkiin 50cc Drac malleihin arvostetun Minarelli AM6 moottorin, sen luotettavuuden ja huoltoystävällisyyden takia. Supermoto 125 PRO Racing Editionin voimanlähteenä on Yamaha/Minarelli 4-tahtimoottori. DRACien varustelussa on käytetty arvostettuja alihankkijoita kuten Koso, Galfer, Dellorto, Tecnigas, Polisport, J.Juan, R16V ja Morad mallista riippuen. Kaikissa Draceissa on vakiona tuning-design.
Näyttävä DRAC ulkonäkö: Kaikissa Draceissä vakiona on Polisport ajovalot, minivilkut, lukittava polttoaineenkorkki, carbon-look peilit (vain yksi peili mallissa SM R Low), ym. Varustelut lisääntyvät suositushinnan kasvaessa.

DRAC ajoneuvoilla on kahden vuoden tehdastakuu.

DRAC on PRO !

DRAC:it valmistaa espanjalainen tunnettu Rieju tehdas, joka on yksi Euroopan suurista vaihteellisten mopojen ja
moottoripyörien valmistajista. Filosofiana on ollut rakentaa DRACistä vaihteellinen mopo, johon on valittu niitä komponentteja ja alihankkijoita, joiden ”tuning-kisahenkinen” tuotevalikoima kiinnostaa erityisesti racing henkisiä kuskeja.


Riejun historia on pitkä. Perheyhtiö perustettiin jo vuonna 1934, ja tuolloin Rieju aloitti polkupyörien varusteiden tuotannon. Vuosien varrella mukaan tulivat niin polkupyörien, kuin mopojen ja moottoripyörien valmistus.
Ensimmäinen 38cc mopo valmistettiin jo v. 1945 ja ensimmäinen 175cc moottoripyörä tuli ulos tehtaalta vuonna 1953. Rieju on vuosien saatossa niittänyt myös mainetta tukemalla 2000-luvulla nuoria kisakuskeja järjestämällä oman
Rieju Supermotard Cupin, sekä viime vuosina voittanut useita Italian miniendurokisoja.


PRO meininkiä - valitse sinäkin DRAC !

Seuraa meitä myös:  Facebook-logo  Instagram-logo