Tervetuloa Drac-vaihteellisten maailmaan!

DRAC on Suomen myydyin Supermoto !

Dracien myynti Suomessa alkoi vuonna 2015 ja jo seuraavasta vuodesta lähtien DRAC on ollut Suomen myydyin ja halutuin Supermoto. Vuonna 2020 DRAC jatkoi voittokulkuaan olleen jälleen paalupaikalla markkinajohtajana (ensirek 1-12/2020).
DRAC on aito Eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella.
DRAC mallisto koostuu seitsemästä mallista; Supermoto RX Low, Supermoto RS Special Edition Low, Enduro RX, Supermoto RX, Supermoto RS sekä Supermoto PRO. Värit mukaan lukien vaihtoehtoja on yhteensä 10 erilaista upeaa DRACiä.

Moottoreiksi olemme valinneet kaikkiin 50cc Drac malleihin arvostetun Minarelli AM6 moottorin, sen luotettavuuden ja huoltoystävällisyyden takia. DRACien varustelussa on käytetty arvostettuja alihankkijoita kuten Koso, Galfer, Dellorto, Tecnigas, Polisport, R16V ja Morad mallista riippuen. Kaikissa Draceissa on vakiona tuning-design.
Näyttävä DRAC ulkonäkö: Kaikissa Draceissä vakiona on Polisport ajovalot, minivilkut, lukittava polttoaineenkorkki, carbon-look peilit (vain yksi peili mallissa SM R Low), ym. Varustelut lisääntyvät suositushinnan kasvaessa.

DRAC ajoneuvoilla on kahden vuoden tehdastakuu.

DRAC on PRO !

Drac-kuvasto_2021

Klikkaa ohessa olevaa kuvaa, näet vuoden 2021 esitteen! 

Seuraa meitä myös:    Facebook-logo  Instagram-logo 

DRAC:it valmistaa espanjalainen tunnettu Rieju tehdas, joka on yksi Euroopan suurista vaihteellisten mopojen ja
moottoripyörien valmistajista. Filosofiana on ollut rakentaa DRACistä vaihteellinen mopo, johon on valittu niitä komponentteja ja alihankkijoita, joiden ”tuning-kisahenkinen” tuotevalikoima kiinnostaa erityisesti racing henkisiä kuskeja.


Riejun historia on pitkä. Perheyhtiö perustettiin jo vuonna 1934, ja tuolloin Rieju aloitti polkupyörien varusteiden tuotannon. Vuosien varrella mukaan tulivat niin polkupyörien, kuin mopojen ja moottoripyörien valmistus.
Ensimmäinen 38cc mopo valmistettiin jo v. 1945 ja ensimmäinen 175cc moottoripyörä tuli ulos tehtaalta vuonna 1953. Rieju on vuosien saatossa niittänyt myös mainetta tukemalla 2000-luvulla nuoria kisakuskeja järjestämällä oman
Rieju Supermotard Cupin, sekä viime vuosina voittanut useita Italian miniendurokisoja.


PRO meininkiä - valitse sinäkin DRAC !

Seuraa meitä myös:  Facebook-logo  Instagram-logo